Rama: Plazhet, vendimi më i vështirë

0 387

Kryeministri Edi Rama, gjatë konferencës online me gazetarët, pranoi se vendimi për zhvillimin e plazhit në brigjet shqiptare mbase do të jetë më i vështiri. “Rreziku është shumë i madh, por edhe mbyllja përtej një garancie ekuilibri mes ruajtjes së shëndetit dhe mbrojtjes së njerëzve. Është një dileme shumë e madhe pasi nuk është vetëm a do hapet turizmi, por çështja është si? Kam parë modele të ndryshme si 5 m distancë nga çadra në çadër, po mënyrë të parcelizuara, janë shumë improvizime, por realisht dhe në komunitet e vazhdueshme ecin me duar përpara por me sy mbyllur me shpresën që nuk do takojnë murin”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.