Rama ndan videon nga të gjitha vendet e botës që janë solidarizuar për tragjedinë

0 45

Më shumë se 36,000 njerëz janë konfirmuar të vdekur në Turqi dhe Siri si pasojë e tërmeteve që goditën vendet të hënën në orët e para të mëngjesit.

Kjo ka bërë që e gjithë bota të sensibilizohet duke ofruar sa më shumë ndihma.

Kontributë ka dhënë edhe vendi ynë Shqipëria.

Së fundmi, është marrë edhe një vendim, ku në përfaqësitë diplomatike të Republikës së Shqipërisë flamujt janë ulur në gjysmë shtizë dhe është mbajtur një minutë heshtje.

Këtë video e ka shpërndarë edhe kryeministri Edi Rama, në të cilën paraqiten momente solidariteti nga vende të ndryshme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.