Rama merr pjesë në Forumin Ekonomik Botëror në Davos

0 32

Kryeministri Edi Rama mori pjesë në Forumin Ekonomik Botëror në Davos.

“MIRËMËNGJES 😊
dhe me një kronikë të shkurtër nga paneli i djeshëm në Forumin Ekonomik Botëror në Davos mbi kërcënimin e sigurisë kibernetike, të cilën ju ftoj ta shihni posaçërisht për fjalët e mençura të të ftuarve të tjerë, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan ai.

Leave A Reply

Your email address will not be published.