Qendra Sizmologjike Europiane-Mesdhetare: Kaq ishte, jeni të sigurtë!

396

Qendra Sizmologjike Europiane-Mesdhetare ka reaguar për tërmetin dhe pasgoditjet. Përmes monitorimit të lëkundjeve sizmike në Shqipëri ka bërë me dije se shqiptarët duhet të qëndrojnë të sigurt.

“Ne shpresojmë që paslëkundjet do bien dhe që miqtë tanë në Shqipëri të qetësohen. Qëndroni të sigurt”, thuhet në njoftimin e Qendrës Sizmologjike Europiane.

Natyrisht që lëkundjet do të vazhdojnë deri në normalizim, por këto mbeten tashmë normale pas një anormaliteti tragjik.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.