Pse Rama i fiton thellë zgjedhjet lokale?

0 473

Nga Jonilda Halili-

Zgjedhjet e 14 majit si zgjedhje vendore do të jenë test politik si për Edi Ramën ashtu dhe për Sali Berishën e të tjerët në opozitë.

Nëse PD nuk do të ishte e përçarë, siç po manifeston përditë sherrnajë mes vetes, ajo do të mund të merrte disa bashki kryesore të vendit.

Por fati i kryeministrit Rama është se janë kashtë e koqe si PD.

Edi Rama i fiton pasi ka pas vetes një PS si ushtri, e cila voton pa hezitim kur e thërret në betejë KOMANDANTI.

Pa harruar se shumë punë në bashki janë kryer në këto vite. Sido të jetë shqiptarët ndonëse janë të varfër, por mbeten praktikë; shkojnë nga është pushteti qendror.

Leave A Reply

Your email address will not be published.