Protestë nga Shoqata e Transportit Publik: Të hiqet akciza

0 437

Pas 3 muaj mbyllje, më 15 qershor do të hapet shërbimi i transportit publik por Shoqata e Transportit Publik shprehet se janë drejt falimentimit dhe nuk janë të qartë për mënyrën se si do të veprojmë në kushtet e reja për shkak të Covid-19.

Ata marshuan para Ministrisë së Infrastrukturës duke kërkuar heqjen e akcizës së naftës dhe TVSH-së. Heqja e akcizës për sektorin e transportit, do t’i jepte ‘frymëmarrje’ çdo subjekti nënvizon Shoqata e Transportit Publik

Shoqata e Transportit Publik paralajmërojnë përshkallëzim të protestës dhe bllokim të dhënies së shërbimit nëse nuk ka reagim.

Leave A Reply

Your email address will not be published.