Prifti ”varroset i gjallë”, si shenjë për ti dhënë fund Covid-19 në botë

0 307

Kur bota është në punë për gjetjen e vaksinës që do të luftojë Covid-19, indianët nga krahu tjetër, janë përpjekur të gjejnë zgjidhje alternative. Një prift beson se duke u “varrosur” thuajse plotësisht deri në pjesën e qafës për tetë orë, është një mënyrë “efikase” për t’i dhënë fund Covid-19. Prifti Srinivasa Siddhar, nga Tamil Nadu, u varros deri në qafë dhe rrethoi vendin me zjarr, me shpresën se do të ndalte kolapsin shëndetësor në botë. Srinivasa kishte menduar që këtë rit ta bënte në tempullin Devi, nën shoqërinë e kamrave.

Leave A Reply

Your email address will not be published.