Po vjen ministri i brendshëm me maskë në parlament, hapet udha

0 415

Ministri brendshëm Sandër Lleshi është ushtarak nga profesioni dhe nuk duron ti bllokohet udha apo ti dalë njeri para.

Edhe sot rojet e tij hapin rrugën kur ministri futet në parlament

Leave A Reply

Your email address will not be published.