Po nëse vaksina e Covid-19 nuk krijohet dot?

0 358

Bota kërkon dhe lutet për krijimin e vaksinës që do të luftojë Covid-19. Ekziston një mundësi, sipas CNN, që ajo të mos zhvillohet kurrë dhe kjo nuk do të ishte e paprecedent. Në rast se kjo ndodh, atëherë shoqëritë, në vend që ta fshijnë Covid-19, mund të mësojnë të jetojnë me të. Qytetet do të hapeshin ngadalë dhe disa liri do të kthehen nëse ndiqen rekomandimet e ekspertëve. ”Ka viruse ndaj të cilëve ne ende nuk kemi zhvilluar një vaksinë”, thotë doktor David Nabarro, profesor i shëndetit global në Imperial College London, i cili gjithashtu shërben si një i dërguar i veçantë i Organizatës Botërore të Shëndetit për pandeminë e Covid-19.

Leave A Reply

Your email address will not be published.