Plazhet publike asnjë aplikim për vrojtues

0 212

Frekuentimi i plazheve po sjell edhe humbjet e parave të jetëve për vitin 2020, si pasojë e mbytjes në ujë dhe shpresa e vetme për të shpëtuar mbeten vrojtuesit. Deri më tani asnjë plazh publik, pra asnjë bashki, nuk ka aplikuar për vrojtues plazhi. Po privatët a janë ndërgjegjësuar totalisht për të pasur një vrojtues? Në vitin 2017, kur kishte vetëm 25 vrojtues plazhi të certifikuar, humbën jetën 45 persona në plazhet shqiptare, ndërsa vitin e kaluar, kur numri i vrojtuesve arriti në 500, numri i jetëve të humbura ishte shumë më i ulët.

Leave A Reply

Your email address will not be published.