Pamjet e Durrësit, tre ditë pas tërmetit tragjik

323

 

Tre ditë pas tërmetit qyteti i Durrësi, në lagjet më të dëmtuara, vijon të jetë një qytet thuajse i zbrazur.

Agjencia e fotove “LSA” sjell pamjet e trishta nga qyteti me banesa të dëmtuara dhe banorë të traumatizuar. Pallate që mezi mbahen në këmbë, të tjerë të rrënuar dhe rrugë të zbrazura nga njerëzit.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.