Pa maskë në avion, pasagjerët i japin një ”mësim të mirë” (VIDEO)

0 371

Po jetojnë në kohën e Covid-19 dhe bashkëjetesa sociale ka ndryshuar. Pasagjerët e një aeroplani të linjës Amsterdam-Ibizia, janë bërë dëshmitarë të një incidenti aspak të hijshëm. Kjo pasi dy nga pasagjerët, nuk pranonin që të vendosin maskë për fytyrën dhe për këtë shkak janë konfliktuar ashpër me udhëtarët e tjerë. Burrat e përfshirë në konflikt, raportohet se ishin turistë britanikë dhe nuk e ndaluan zënkën edhe pse aty pranë kishte fëmijë. Ata janë neutralizuar nga pasagjerët dhe personeli i aeroplanit e pas mbërritjes në Ibizia janë arrestuar nga policia spanjolle.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.