Operacioni në Call Centera, policia spanjolle: Krimi i organizuar nuk ka kufij, por edhe hetimi!

0 77

Policia spanjolle: Unë jam Mauro Martin, përgjegjës i hetimit kriminal i Gardës Civile në Spanjë. Desha të shpreh një falenderim për autoritetet që përfaqësojmë.

Të transmetojmë suksesin që arritëm në këtë aktivitet të përbashkët se krimi i organizuar nuk ka kufij dhe hetimi që zhvillohet nga forcat policore nuk kanë kufij.

Duke u nisur nga viktimat spanjolle që zbuluan këto kriminelë. Behet fjalë për një operacion qën shtrihet më tej se kufijtë e Shqipërisë. Suksesi i operacionit është i bashkëpunimit mes policive të shumë vendeve.

Leave A Reply

Your email address will not be published.