Nënë Hikja lë Infektivin, mposht Covid-19 dhe jep një mesazh për mjekët (VIDEO)

0 338

Nënë Hikja nga Fushë-Kruja, aty ku Covid-19 është përhapur frikshëm, ka lënë spitalin Infektiv për t’iu bashkuar familjarëve të saj. E kapur përdore nga mjeku i Spitalit Infektiv , që u kujdesën për të, 77-vjeçarja ka vetëm një fjalë për ta “Faleminderit”. Ajo është drejtuar drejt ambulancën që do ta çojë në banesën e saj për t’u bashkuar me njerëzit e dashur duke u larguar nga spitali që përtej dhimbjes dhe vuajtjeve të pacientëve, sjell edhe shpresë e dritë tek ata. Kruja është një nga zonat që ka numrit më të lartë të të prekurve aktiv, me 91 raste, ku dhe ditën e sotme ka pasur numrin më të lartë të të infektuarve.

Leave A Reply

Your email address will not be published.