Në pallatin mbretëror mendojnë se Harry dhe Meghan janë kthyer si familje Kardashian

0 62

Sipas burimeve mbretërore, Mbreti Charles III dhe Princi William do të kenë diskutime për të adresuar çdo akuzë për racizëm ose trajtim të padrejtë të Princit Harry dhe Meghan Markle në shfaqjen e tyre televizive. Pjesa e parë e dokumentarit të tyre gjashtëpjesësh të transmetohet në Netflix të enjten e ardhshme. Për t’iu përgjigjur shpejt çdo pretendimi të ri dëmtues kundër monarkisë, këshilltarët e lartë të monarkut dhe Princit dhe Princeshës së Uellsit duan të shikojnë të tre episodet. Gjatë vizitës tre-ditore të Princit dhe Princeshës së Uellsit në Boston të enjten, Harry dhe Meghan ndanë në mënyrë të diskutueshme një trailer dramatik një minutësh në mediat sociale.

Princi Harry shfaqet në trailer, duke thënë: “Askush nuk e sheh atë që po ndodh pas dyerve të mbyllura”.

Ekziston një front plotësisht i bashkuar nga Mbreti dhe familja e tij në lidhje me përpjekjet e shumta për të bërë paqe privatisht me Dukën dhe Dukeshën e Sussex-it, të cilat fatkeqësisht kanë rezultuar edhe një herë në dëshirën e palës tjetër që t’i transmetojë botës ankesat e tyre të përsëritura”, tha një burim për Mirror.

“Nëse ka nevojë për t’iu përgjigjur ndonjë gjëje në seritë e ardhshme, atëherë mund të jeni të sigurt se përgjigja do të jetë e shpejtë dhe e fuqishme.”

Harry dhe Meghan janë quajtur “Kardashians” nga të brendshmet e pallatit sepse “ata duan të gjithë vëmendjen që mund të marrin”.

Në një intervistë me Oprah Winfrey, vitin e kaluar, Harry dhe Meghan shprehën pakënaqësi me mënyrën se si i kishte trajtuar familja mbretërore. Ata pretenduan se një anëtar i lartë i familjes bëri komente diskriminuese për ngjyrën e lëkurës së fëmijëve të tyre të palindur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.