Në burgun e Reçit gardiani infektoi të dënuarit

0 297

Në burgun e Reçit dyshohet se janë infektuar me Covid-19 disa të dënuar. Thuhet se infeksionin e ka përhapur një gardian nga Shkodra që punon në burgun e Reçit. Institucionet kanë mohuar të infektuarit në burgun e Reçit. “Në burgun e Reçit një gardian nga Shkodra dyshohet se ka infektuar të dënuarit. Në Reç është burgu më i madh në veri. Burgu i Shënkollit u dëmtua nga tërmeti dhe të dënuarit dhe u dërguan në Reç dhe problem janë hapësirat. Deri tani nuk ka pasur viktima fatmirësisht, por nuk po arrihet të menaxhohet për shkak të mungesës së ambienteve. Te 313-ta qelitë e përcaktuara për izolimin nga “41 bis”-u kthyen në dhoma spitalore, ndërkohë që ishin me destinacion tjetër”,-thotë gazetari Elton Qyno.

Leave A Reply

Your email address will not be published.