Me sytë nga qielli sonte, çfarë duhet të bëni që t’ju ecë mbarë Viti i Ri

0 61

Yjet që bien, të cilët njihen si shi meteorësh Ursida, na presin sonte. Ky është një shi relativisht i dobët meteorësh, me aktivitetin më të lartë në natën e 22 dhjetorit dhe 23 dhjetorit.

Edhe pse shiu i meteorëve Ursida nuk është i bollshëm dhe shumë aktiv, Hëna e 22 dhjetorit nuk do të pengojë dukshmërinë tonë. Një numër i vogël meteorësh me një shpejtësi të ulët të hyrjes në atmosferën e Tokës nuk jep shumë mundësi për të qenë të dukshëm. Por nëse shikoni në qiell dhe vëreni gjurmën vezulluese të një ylli që bie, bëni një dëshirë.

Meteorët do të shfaqen në zonën e yjësisë Ursa Minor. Pikërisht në këtë zonë ndodhet rrezatuesi, pra pika e përafërt e hyrjes në atmosferë. Rryma rrezatuese është yjësia Arusha e Vogël. Sipas parashikimeve astrologjike, sot do të jetë një ditë ideale për vendosjen e detyrave, planifikimin dhe bërjen e dëshirave.

Mundohuni të mendoni se çfarë doni të bëni në vitin e ri 2023. Sot mund të keni motivimin dhe energjinë e vetëbesimit për të hedhur hapin e parë drejt qëllimit tuaj. Është e mundur që të frymëzoheni dhe të filloni ngadalë të mësoni se si të punoni në një ekip, në këtë mënyrë mund të arrini sukses.

Ndërsa shiu i meteorëve po fryn, ju mund të mendoni se nga çfarë duhet të heqim qafe dhe cilat zakone në jetë duhet të ndryshojmë. Është koha për të larguar barrierat dhe bllokimet e brendshme, për t’u hapur ndaj suksesit dhe për të përdorur talentin dhe njohuritë që kemi për të mirën tonë, si dhe për të mirën e të tjerëve.

Leave A Reply

Your email address will not be published.