Maturantët pa mbrëmje mature: Do zbatojmë rregullat

0 212

Pas përfundimit të provimit të fundit të maturës shtetërore, maturantët nuk ngurojnë të shprehin se ndihen të çliruar, por kur i pyet për festën e maturës janë të ndërgjegjshëm që nuk mund ta organizojnë. ”Nga sa na kanë thënë nuk do të behët”.

Por pavarësisht vendimit për anulimin e festës së maturës, disa prej tyre mendojnë të organizohen me grupe të vogla shoqërore. ”Shpresojmë të organizohemi me grupet tona shoqërore”.

Matura 2019-2020 në të gjithë vendin u përball me vështirësi për shkak të pandemisë, ndërsa ka qenë e para që ka protestuar për shkak të pretendimeve për testin e gjuhës shqipe dhe të letërsisë. Nga provimi i fundit dolën të kënaqur duke thënë se niveli i shkencor i tezës ishte mesatar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.