Maestro për Valbonën: “E kanë fryrë sikur kushedi se çfarë kam thënë unë!

0 149

Një diskutim për situatën e Armaldos dhe Valbonës kanë pasur edhe “të burgosurit”.

Armaldo tha se e sulmojnë edhe pa folur. Ai u shpreh se kanë qënë banorët e tjerë që e kanë “fryrë” kundër tij.

Armaldo: Cfarë thashë unë? E ofendova? Nuk e doja këtu. Pse? Sepse është burg.S’doja të futej në burg.

Tani burgun e morëm si vëmendje, të marrim dhe motrën në burg?

Olta: Është e rëndë nuk futen njerëzit e shtëpisë në burg. Kështu thuaji Valbonës.

Me ironi dhe të qeshura ka vijuar biseda mes tyre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.