Lëkundje vazhdojnë, 4 tërmete në 30 minuta

463

Shqipëria vazhdon të lëkundet nga tërmetet. Qendra Sizmiologjike Europiane Mesdhetare raporton të dhëna për 4 tërmete që kanë rënë në harkun e 30 minutave.
Dy tërmete janë regjistruar në detin Adriatik, një në afërsi të Durrëst dhe një në Peshkopi.

Niveli i tërmeteve, siç shihet dhe në foto varion nga 4.5 në 3 ballë.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.