Kylie Jenner photoshop-on foton e patentës

0 459

Dy ditë më parë, Kylie Jenner postoi foton e patentës dhe nuk e dimë si duket kaq mirë duke marrë parasysh se si duken njerëzit te fotoja e patentës, pasaportës, letërnjoftimit etj. Sidoqoftë, ja fotoja e postuar në Instagram. Po të njëjtën foto, Kylie e ka postuar edhe në janar të 2019-s. Ku ka photoshop do të thoni ju? Për të disatën herë, detajistët nisën të analizonin detajet dhe sado të vogla, bëjnë diferencën. Videoja e mëposhtme tregon qartazi ndërhyrjen në fotografi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.