‘Kur erdhe, sa do rrish’, e lodhi kjo pyetje, mërgimtari gjen një përgjigje origjinale

0 847

Një nga pyetjet që më së shumti bëhen gjatë kohës kur mërgimtarët vijnë për pushimet e verës janë “Kur keni ardhur” dhe “Sa do të rrini”.

E këto pytje një mërgimtar kreativ ka vendosur t’iu përgjigjet duke i printuar në një bluzë. E bëri këtë pasi ishte lodhur të përgjigjej në çdo takim të programuar por edhe rastësor që kishte.

“Kam ardh me 15.07. Kam me nejt deri me 08.08. Ma mire ketu se atje”, ka shkruar mërgimtari nga Kosova. Dhe bulzën e mbante gjithmonë e veshur….

Leave A Reply

Your email address will not be published.