Kryeministri-ndërtuesve në Durrës:Në burg kush ka ndërtuar jashtë kushtëve teknike

199

Kryeministri Rama u tregua shumë i ashpër dhe i prerë në Durrës me firmat e ndërtimit në një takim që ka zgjatur historik; 9 minuta e 44 sekonda. Kryeministri për fjalime të gjata, por këtë herë ishte konkret: Kush prej jush ka shkelur ligjin në burg. Në burg!-iu drejtua ai krejt sallës me biznesmenë ndërtimi.

Gjithashtu kryeministri iu drejtua atyre që kanë ndërtuar pallate por që nuk kanë probleme me konstruksionin, por që mund të rikthehen në punë që ti bëjnë në kohë rekord, në rast se nuk duan prokurorinë te dera.

Po kështu Rama foli vetëm ai dhe nuk lejoi asnjë pyetje prej tyre. Vetëm iu kujtoi se burgu iu pret!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.