Kjo është ngjyra e vitit 2023

0 68

Pantone, si çdo vit, ka shpallur ngjyrën që do të luajë në vitin e ri. Nuanca e sipërme është e ndritshme, por e errët, ka nuanca blu dhe të kuqe, dhe në çdo rast është shumë mbresëlënëse. Bëhet fjalë për hijen subversive, magenta.

Është një “ngjyrë e guximshme, e patrembur dhe e gjallë, egërsia e së cilës promovon një festë të gëzueshme dhe optimiste”, thekson Pantone në njoftim.

Nëse nuk keni dëgjuar për këtë ngjyrë, atëherë ka ardhur koha që do ta shihni përreth jush në vitin 2023. Nga arti, moda, bukuria, dizajni, dekorimi, nuanca e purpurt do të monopolizojë interesin tonë.

Viva Magenta është një “e kuqe e re e gjallë”, e cila “inkurajon eksperimentimin dhe vetë-shprehjen pa kufizime”.

Një nuancë “elektrizuese dhe e pakufishme”.

“Ndërsa bota virtuale bëhet një pjesë më dominuese e jetës sonë të përditshme, ne po kërkojmë të marrim frymëzim nga natyra dhe realja”, tha Leatrice Eiseman, drejtoresh e Institutit Pantone Color. “E rrënjosur në primare, magenta na rilidh me materien primare. Me forcat e natyrës, ajo galvanizon shpirtin tonë, duke na ndihmuar të ndërtojmë forcën tonë të brendshme”, thotë ajo.

Shihni në galerinë e mëposhtme lulet më të bukura në nuancë magenta që do të sjellin gëzim në shtëpinë tuaj:

“Ndërsa bota virtuale bëhet një pjesë më dominuese e jetës sonë të përditshme, ne po kërkojmë të marrim frymëzim nga natyra dhe realja”, tha Leatrice Eiseman, drejtoresh e Institutit Pantone Color. “E rrënjosur në primare, magenta na rilidh me materien primare. Me forcat e natyrës, ajo galvanizon shpirtin tonë, duke na ndihmuar të ndërtojmë forcën tonë të brendshme”, thotë ajo.

Shihni në galerinë e mëposhtme lulet më të bukura në nuancë magenta që do të sjellin gëzim në shtëpinë tuaj:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARTECHOUSE ® (@artechouse)

Leave A Reply

Your email address will not be published.