Kiara xhelozohet për Luizin që komplimenton Tean: Boll iu vardise asaj!

0 684

Luizi e ka komplimentuar mbrëmë Tean pas mbarimit të spektaklit teksa ndodheshin në oborr. Luizi e komplimentoi Tean për pamjen e saj duke i thënë se ky grim i shkonte shumë dhe gati nuk e kishte njohur.

Luizi i thotë Teas se ishte bërë më e bukura, Kiara

“Ti sot ke qenë më e bukura. Pasha Zotin! Sinqerisht! Si sot s’ke qenë asnjë ditë. Makeup, flokë, m’ke lënë pa mend. I thashë Amosit na ka ardh banore re”, i tha Luizi Teas, e cila iu përgjigj se ky makeup nuk i pëlqen dhe aq shumë.

Luizi i thotë Teas se ishte bërë më e bukura, Kiara

Ndërsa Kiara e cila po i dëgjonte, ia ktheu Luizit: “Mirë, mirë, boll tashi me këto, se shumë po i vardisesh”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.