Kafe, cigare dhe pa maska. Deputetët shkelin rregullat anti-covid në Kuvend (FOTO)

0 347

Qeveria dhe pushtetarët janë shkelësit më të mëdhenj të masave ndaj Covid-19. Kuvendi është mbledhur sot për të zhvilluar seancën e radhës plenare. Në disa foto të siguruara para nisjes së seancës, shihen deputetët duke konsumuar kafen në oborr. Në foto duket qartë që shumica e tyre janë pa maska dhe nuk respektojnë as distancimin social. Ndërsa së fundmi rastet me Covid-19 janë në rritje, e specialistët këshillojnë mbajtjen e maskave, por me sa duket se kjo nuk vlen për ligjvënësit tanë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.