Java e re me inisiativa të forta nga Presidenti Meta

378

Burime nga presidenca tregojnë se Presidenti Meta do të ketë takime të rëndësishme javën që vjen. Përveç takimeve ndërkombëtare, presidenti do të kërkojë takim gjithë partive parlamentare që braktisën Kuvendin në shkurt 2019.

Nuk dihen detaje, porse Presidenti Meta, pas lojërave mafioze të tre ditëve të fundit të mazhorancës dhe veçanërisht KED, i cili drejtohet nga njeriu i kryeministrit dhe Engjëll Agaçit, ka vendosur të bëjë lëvizje të forta. Lojërave mafioze për të uzurpuar Gjykatën Kushtetuese, si dhe nisur nga situata politike, Presidenti ka vendosur t’u përgjigjet me një lëvizje javën e ardhshme.

Kërkesa me shkrim ndaj partive politike është nisur sot.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.