Ja kur nis transporti publik, rregullat janë strikte

0 221

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, njofton përmes një postimi në rrjetet sociale se shërbimi i transportit publik do të nisë për të gjithë qytetarët më 15 qershor.

Sipas Ministrisë shërbimit i transportit do t’i përshatet të gjitha rregullave të reja të miratuara në protokollin e ISHP.

Kështu autobusët do të përdorin 70% të kapaciteteve, pasagjerët duhet të jenë të pajisur me maska, ndërsa distancimi social duhet të zbatohet rigorozisht.

Leave A Reply

Your email address will not be published.