Ja çfarë është ajo që meshkujt adhurojnë tek femrat, pavarësisht nga lloji i trupit

0 115

Shumë gra bëjnë përpjekje ekstreme për të tërhequr burrat dhe për të përmbushur standardet moderne të “trupit të përsosur”, duke përfshirë dietat, ushtrimet rraskapitëse, korsetë mbytëse, madje edhe operacionet plastike.

Por është gjithmonë e rëndësishme të mbani mend se ajo që në të vërtetë i magjeps meshkujt ka pak të bëjë me peshën.

Këtu janë disa nga gjërat që meshkujt pëlqejnë te femrat, pavarësisht nga pesha dhe lloji i trupit:

Flokët: Sidomos kur janë të sapo larë, kanë aromë dhe butësi

Sytë: S’ka asgjë më seksi se një vështrim i qëndrueshëm, veçanërisht kur rrezaton shkëlqim, erotizëm dhe inteligjencë.

Lëkura: Kur është e butë, ndjesia më e këndshme është të pushosh në lëkurën e zhveshur të partnerit

Klavikula dhe qafa: Ka diçka në lidhje me klavikulën që e bën atë të parezistueshme për meshkujt.

Barku: Pse tërheq kaq shumë vëmendje? Ndoshta sepse, për shkak të konstruksionit të saj. Prandaj, kushtojini vëmendje higjienës në zonën intime.

Format: Të pasmet e rrumbullakëta, shpatullat, gjithçka që i jep mundësi përkëdhelje dhe i jep plasticitet një trupi femëror.

Gjoksi: Është një simbol i madh i feminitetit dhe sensualitetit në vetvete.

Leave A Reply

Your email address will not be published.