Gabimi më i madh që njerëzit bëjnë me astrologjinë dhe shenjat e tyre të horoskopit

0 85

Transitet ofrojnë atë që disa njerëz e quajnë pjesën parashikuese të astrologjisë.

Kur duhet të jemi të kujdesshëm është kur shohim diçka përpara në tranzit që ne me të vërtetë e dëshirojmë.Ose ndoshta, nga e cila kemi vërtet frikë.

Ne mund të përmbysim gjithë jetën tonë duke besuar se për shkak se ka një linjë të tërë tranzitesh të forta që sugjerojnë një rezultat të caktuar, ajo patjetër do të ndodhë.
Të supozosh se diçka do të ndodhë vetëm sepse shihni një mori tranzite të mëdha për të që po afrohet, mund të jetë një gabim i madh.

Arsyeja? Nuk mund të harrojmë të shikojmë realitetin.

Në këtë pikë, në të vërtetë ka një trampolinë të madh në tranzitet që kanë të gjithë.
Është më e qartë në grafikun e tij: Ose qëndron, ose shkon.

Kur duam vërtet diçka, ose ndonjëherë kur vërtet i trembemi diçkaje, mund të përqendrohemi kaq shumë në atë pjesë të tranzitit që shohim se po vjen, saqë nuk e bëjmë atë pyetje të madhe, për testimin e realitetit:
A më ngjan ndonjë nga këto?
Në këtë rast, përgjigja është jo.
Gjëja me e zgjuar që mund të bëni?
Mos i varni shpresat dhe dëshirat tuaja vetëm tek yjet..

Leave A Reply

Your email address will not be published.