Foto nga Shqipëria që u bë lajm në mediat botërore

481

Pikërisht një foto e Reuters, agjensisë së lajmëve britanike, është bërë virale në rrjet. Ajo tregon një punonjës të ekipeve të shpëtimit teksa ngre flamurin shqiptar mbi rrënojat e një godine në Durrës pikërisht me 28 nentor 2019, që është Dita e Pavarësisë së Shqipërisë.

Kjo foto është bërë foto hit në botë nga të gjitha agjensitë e lajmëve dhe disa media kryesore.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.