Femrat seksi sot në parlament

0 325

Vajtja në sallën e parlamentit për shumë femra deputete është si vend paradë mode dhe stili ecje.

Edhe sot ishin veshur për paradë. Sa për votimin nuk e kanë mendjen se voton Taulant Balla.

Leave A Reply

Your email address will not be published.