Eksperti i sigurisë në Kosovë: Barrikadat në Veri, të vendosura nga bandat serbe

0 65

Eksperti i sigurisë në Kosovë, Agim Musliu ka deklaruar se barrikadat në veri të Kosovës janë vendosur nga bandat serbe terroriste. Ai ka përmendur si të tilla, ‘Rojet e Urës’, ‘Mbrojtja Civile’ dhe ‘Barrikadat e Veriut’, duke theksuar se këto banda duhet të largohen sa më parë.

Po ashtu shprehet se Policia e Kosovës ka të gjitha kapacitetet për të ndërhyrë në çfarëdo situatë.

Gjithashtu në një intervistë të dhënë për mediat në Kosovë, Musliu thotë se pas këtyre bandave qëndron presidenti serb Aleksandër Vuçiç.

Leave A Reply

Your email address will not be published.