Dy ish-ministrat emblematikë për PS-në te dera e Kuvendit

0 474

PS-ja ka patur shumë ministra, por dy mbeten emblematikë. Anastas Angjeli dhe Fatmir Xhafaj.

I pari, Caci, siç e thërrasin ka qenë ministri më i suksesshëm i financave për të majtën shqiptare, kurse Fatmir Xhafaj ministri më i zoti dhe më profesionist që ka kaluar në ministrinë e brendshme. Natyrisht pas viteve ’90

Në foto: Anastas Angjeli (me maskë) dhe Fatmir Xhafaj pa maskë, pasi kur nuk i bëri gjë mafia kur e shkarkoi nuk mendon se i ndodh gjë nga koronavirusi!

Leave A Reply

Your email address will not be published.