Dhjetra aktivistë protestë në Tiranë kundër masave ndaj Covid-19 (FOTO)

0 178

Dhjetëra aktivistë kanë nisur një marrshim përgjatë Bulevardit kryesor të Tiranës në drejtim të Presidencës. Arsyeja e kësaj proteste simbolike është kundër masave që ka marrë qeveria ndaj pandemisë së Covid-19. Simbolikat e kësaj proteste kanë shenjuar në bluzat e tyre dhe pankartat në duar.

Në disa prej pankartave shkruhet:

“NO VACCINE BY FORCE!”

“NO MORE QUARANTINE!”

“NO MORE PLANDEMY Nr.2!”

“No 5G!”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.