Deputeti Kujtim Gjuzi drejt parlamentit me makinë e maskë

0 302

I njohuri Kujtim Gjuzi për mënyrën e veshjes dhe fjalëve që lëshon në Kuvend e në media u pa sot duke hy në sheshin para selisë se parlamentit si shofer dhe me një maskë deri te sytë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.