Cilët janë librat e preferuar të Jim Carrey?

0 84

Aktori i njohur Jim Carrey ka qenë një hero komik për gjenerata të shumta të fansave të filmave, veçanërisht për shkak të ndikimit të gjerë kulturor të projekteve si ”Ace Ventura” dhe ”The Mask”, ndër shumë të tjera, shkruan faqja faroutmagazine.co.uk.

Gjatë gjithë karrierës së tij, Carrey ka demonstruar një përkushtim të jashtëzakonshëm për zanatin e tij që e ka ndihmuar atë të krijojë ndjekësit globalë.
Carrey ka arritur të shkëlqejë edhe në filma si “The Truman Show” dhe “Man on the Moon”.

Gjatë viteve, Carrey është pyetur për filmat dhe librat e tij të preferuar, të cilët janë:

”The Great Gatsby” – F. Scott Fitzgerald
”A Portrait of the Artist as a Young Man” – James Joyce
”As You Wish” – Cary Elwes
”The Fountainhead” – Ayn Rand
”Crime and Punishment” – Fyodor Dostoevsky.

Leave A Reply

Your email address will not be published.