Bleona prezanton pesë rregulla interesante

0 399

Këngëtarja Bleona Qerreti ka bërë një postim interesant në Instagram

Këngëtarja shqiptare gjatë këtyre ditëve në karantina kë treguar për pesë rregulla interesante që nuk i keni dëgjuar më parë.

Sipas saj, rregulla e parë është: Faleni armiku por kujtojeni gjithmonë emrin e kopilit.

Rregulla e dytë: Paratë nuk mund ta blejnë lumturinë por më rehat mund të qash në Mercedes se në biçikletë.

Rregulla tretë: Ndihmoni dikë kur është në vështirësi dhe ata do të ju kujtojnë juve kur ata janë prapë në vështirësi.

Rregulla e katër: Sarkazmë për shkak se të vrasësh njerëz është ilegale, dhe…

Rregulla e pestë: Alkooli nuk e zgjidh asnjë problem por kur ta shikosh as qumështi.

Bleoa përndryshe ka realizuar këngën e saj Haters në mars por që kënga e saj nuk është pritur aq mirë sa ka menduar këngëtarja pasi që ka kaluar pak më shumë se gjymë milioni klikime.

Leave A Reply

Your email address will not be published.