Besimtarët komunikojnë online me imamët

0 375

Prej ditës së premte besimtarët myslimanë kanë nisur agjërimin në muajin e Shenjtë të Ramazanit. Për herë të parë, një situatë e pazakontë ka mbyllur dyert e xhamive dhe i ka mbajtur ata jashtë objekteve të kultit. Në situatë të zakonshme kjo xhami do të ishte e mbushur me njerëz të cilët ndjekin ritet e tyre. Por duket se tashmë komunikimi online ka shërbyer edhe për t’u këshilluar me imamët. Teksa i nënshtrohen vullnetit të profetit Muhamed besimtarët në devotshmërinë e tyre pranojnë situatën duke u lutur që ajo mbarojë sa më parë dhe me sa më pak pasoja.

Leave A Reply

Your email address will not be published.