Berisha: Nderim për jetë Ismail Bej Vlorës dhe etërve të Pavarësisë së Shqipërisë!

0 58

Në ditën e Pavarësisë së Shqipërisë, Kryetari i Partisë Demokratike Sali Berisha ka shprehur nderimet për Ismail Bej Vlorën.

‘Nderim për jetë Ismail Bej Vlorës dhe etërve të Pavarësisë së Shqipërisë!’, shkruan Berisha në Facebook.

Leave A Reply

Your email address will not be published.