Bebe Rexha në Bubq, Besi tregon historinë dramatike të familjes Musai

441

Shqipëria e prekur nga tërmeti shkatërrues i 26 nëntorit, ka prekur edhe artisten me famë botërore, Bebe Rexha, e cila këtë të hënë mbërriti në Shqipëri. Artistja nga Dibra, do të ndërtojë dy banesa të reja, pas rrënimit.

Këngëtaren e famshme e ka shoqëruar aktori i humorit, Bes Kallaku. Teksa ka postuar në Instagram një foto me Rexhën, ai ka treguar edhe historinë e Musait, shtëpinë e të cilit do të ndërtohet nga e para falë këngëtares.

“Bebe Rexha vjen në Bubq dhe vendos të rindërtojë shtëpinë e shkatërruar nga tërmeti të familjes së Musait, i cili përvec shkatërrimit të natyrës ka kohë që është i shkatërruar shpirtërisht. Brenda 3 vitesh i vdiq vajza dhe më pas djali. Vajza i la jetimë 2 fëmijë të cilët jetojnë me Musain dhe Sabijen. Djali para se të nisej heren e fundit në Itali i tha Musait, herën tjetër që do vijë nga Italia do bojmë shpinë e re në fshat bab. U kthye 1 muaj më pas, i pa jetë nga Italia. Pa e mbajtur dot amanetin”,-shkruan Kallaku në Instagram.

Postimi i plotë

Bebe Rexha vjen në Bubq dhe vendos të rindërtojë shtëpinë e shkatërruar nga tërmeti të familjes së Musait, i cili përvec shkatërrimit të natyrës ka kohë që është i shkatërruar shpirtërisht.

Brenda 3 vitesh i vdiq vajza dhe më pas djali. Vajza i la jetimë 2 fëmijë të cilët jetojnë me Musain dhe Sabijen. Djali para se të nisej heren e fundit në Itali i tha Musait, herën tjetër që do vijë nga Italia do bojmë shpinë e re në fshat bab. U kthye 1 muaj më pas, i pa jetë nga Italia. Pa e mbajtur dot amanetin.

Lavdia e Zotit, sjell Bebe Rexha në Shqipëri për ti lehtësuar dhimbjen e prindërve dhe dheun e fëmijëve. Musai thotë që kurdo që ti mbyllë sytë, do jetë i qetë për nipin e mbesën sepse do e kenë çatinë mbi kokë. Bekimin e të  gjithve ke Bebe Rexha. Bekuar që erdhe dhe kush te solli. Musait i kishte ngelur vec ajo peme portokalli dhe me aq mundi ta falenderonte. Lavdia e Zotit. Amen.

View this post on Instagram

@beberexha vjen ne Bubq dhe vendos te rindertoje shtepine e shkaterruar nga termeti te familjes se Musait, i cili pervec shkaterrimit te natyres ka kohe qe eshte i shkaterruar shpirterisht. Brenda 3 vitesh i vdiq vajza dhe me pas djali. Vajza i la jetime 2 femije te cilet jetojne me Musain dhe Sabijen. Djali para se te nisej heren e fundit ne Itali i tha Musait, heren tjeter qe do vij nga Italia do bojme shpine e re ne fshat bab. U kthye 1 muaj me pas, i pa jete nga Italia. Pa e mbajtur dot amanetin. Lavdia e Zotit, sjell @beberexha -n ne Shqipni per ti lehtesuar dhimbjen e prinderve dhe dheun e femijeve. Musai thot qe kurdo qe ti mbylle syte, do jet i qete per nipin e mbesen sepse do e kene catine mbi koke. Bekimin e tgjithve ke @beberexha. Bekuar qe erdhe dhe kush te solli. ???. Musait i kishte ngelur vec ajo peme portokalli dhe me aq mundi ta falenderonte. Lavdia e Zotit. Amen.

A post shared by bes kallaku (@bes_kallaku) on

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.