Bebe Rexha do i bëj shtëpinë, i moshuari që s’i mbetur gjë i dhuron një kokërr portokall

482

Bebe Rexha është një ndër këngëtaret me të njohura shqiptare në botë. Ajo premtoi se do u vinte në ndihmë të prekurve nga tërmeti dhe e mbajti premtimin e saj.

Bebe Rexha mbërrirti sot në Shqipëri dhe fillimisht vizitoi të prekurit nga tërmeti në fshatin Bubq. Këngëtarja tregoi se do të kontriboj në ndërtimin e një shtëpie fillimisht atë të familjes Musa.

Këtë familje Bebe Rexha edhe e takoi. Ajo ka thënë:

Ne kemi shkuar në shtëpinë e familjes Musa. Shtëpia e tyre tani është e pabanueshme dhe duhet të rindërtohet nga fillimi. Shtëpia e parë që do ta rindërtojmë është ajo e familjes Musa.‘‘
Por një i një nga pjesataët e kësaj familjeje i prekur nga tërmeti me zemër të bardhe i ka dhuruar një protokalle këngëtares sepse nuk kishte gjë tjetër ti jepte.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.