Avokatët e Ylli Ndroqit: Si i kreu hetimet SPAK para 18 muajsh kur ende nuk ishte krijuar si institucion?

0 334

Në ambientet e Ora News po mbahet një deklaratë për mediet nga avokatëve e Ylli Ndroqit. Më datë 3 korrik SPAK sekuestroi pasuritë e Ylli Ndroqit, mes tyre edhe televizionet Ora News dhe RTV Ora.

Ndërkohë që ndërhyrja në ambiente e televizoneve u bë nga forcat RENEA me armë dhe maska. Avokatët thënë se gjatë veprimeve të Policisë së Shtetit dhe Prokurorisë ka shkelje proceduriale dhe ligjore.

Ata deklaruan se SPAK ka konfirmuar se hetimet kanë nisur në korrik 2020, ndërkohë që Policia e Shtetit deklaron se hetimet nën drejtimin e SPAK kanë filluar para 18 muajsh. Por para 18 muajt prokurorët e SPAK ende nuk kishin marrë detyrën dhe as kishin bërë betimin.

Leave A Reply

Your email address will not be published.