Apple do të eleminojë karikuesët e telefonit deri në 2021, parashikojnë analistët – Pritet krijimi i një “përvojë plotësisht wireless”

0 240

Apple do të nxjerrë një iPhone në 2021 që nuk përfshin një karikues me porta, sipas Ming-Chi Kuo, një analist në TF Securities i cili mendon se do të krijohet një “përvojë plotësisht wireless”.

Sipas analistit eleminimi i karikuesit me tel do të rrisë dërgesat dhe çmimin mesatar të shitjes së modeleve të nivelit të lartë të iPhone.

Sidoqoftë, Apple ka vazhduar të përfshijë karikuesit me porte në modelet më të fundit të iPhone. Modelet e reja të iPhone 11, iPhone 11 Pro dhe iPhone 11 Pro Max.

Apple ka filluar të përfshijë lidhësin USB-C në disa produkte. IPhonët e rinj mbështesin ngarkuesin e shpejtë të Apple, i cili premton të sigurojë karikim 50% në 30 minuta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.