Air Albania tregon se kur rifillojnë fluturimet e rregullta

0 436

Kompania shqiptare e fluturimeve ”Air Albania”, ka bërë me dije se më 22 qershor rifillojnë fluturimet e rregulla. ”Më 22 qershor rifillojmë fluturimet e rregullta dhe destinacioni i parë: Stambolli. Të gjitha fluturimet e rregullta do të kryhen duke u bazuar mbi marrëveshjet shtetërore bilaterale për hapjen e kufijve”.

Më 22 Qershor rifillojmë fluturimet e rregullta dhe destinacioni i parë: Stambolli! ??⁣Të gjitha fluturimet e rregullta do të kryhen duke u bazuar mbi marrëveshjet shtetërore bilaterale për hapjen e kufinjve. #AirAlbania⁣⁣On 22nd of June we recommence our regular flights and the first destination is Istanbul!?? ⁣All regular flights will be undertaken based on states bilateral agreements of open borders. #AirAlbania

Gepostet von Air Albania am Dienstag, 16. Juni 2020

Leave A Reply

Your email address will not be published.