Abuzimi i 15-vjeçares, të rinjtë protestë duke ruajtur distancën

0 138

Abuzimi i një 15-vjeçareje nga roja i shkollës dhe disa adoleshentë në Babrru, ka shkaktuar një debat politik dhe social në vend. Në Durrës, një grup të rinjsh po protestojnë duke ruajtur distancën. Ata mbajnë pankarte me mbishkrime të ndryshme duke bërë thirrje për dënimin e përdhunuesve dhe mbrojtjen e vajzave të abuzuara. Abuzimi i vazhdueshëm i të miturës ka sjellë një reagim të fortë në opinionin publik duke kërkuar edhe shkarkimin e Ministres së Arsimit, Besa Shahini.

Leave A Reply

Your email address will not be published.