3 prioritetet e SHBA-së për Shqipërinë/Yuri Kim: Kërkojnë fundin e korrupsionit

0 397

Përmes një postimi në rrjete sociale, Ambasadorja e SHBA-së në Shqipëri, Yuri Kim, ka publikuar tre prioritetet që ka për vendin tonë. Ajo shprehet se 3 prioritetet e saj janë forcimi i marrëdhënieve të mbrojtjes, mbështetje për ngritjen e funksionimin e institucioneve demokratike dhe rritja e tregtisë e investimeve. Gjithashtu Kim thekson se SHBA-ja ka si synim që në Shqipëri të mos ketë korrupsion, të ketë sundim të ligjit dhe transparencë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.