1311 faqe pornografike janë mbyllur gjatë karantinës. Ja çfarë duhet të bëjnë prindërit

0 283

Karantina ka bërë që fëmijët të ekspozohen ndaj faqeve të paligjshme të pornografisë me fëmijë. 1311 faqe janë mbyllur nga isigurt.al vetëm në 3 javë. “Sapo fëmija ekspozohet, raporton në isigurt.al. Ne në bashkëpunim me Facebook, Google dhe Policinë e Shtetit i mbyllim. Nëse një adoleshent dëshiron vetë të shikojë dhe prindi do ta kontrollojë, atëherë e zgjidh me kompaninë e internetit, duke kërkuar instalimin e filtrave, që mund të jenë falas ose me pagesë”. Britania e Madhe së fundmi e ka bërë që aksesimi në faqe porno (jo me fëmijë) bëhet me kartë identiteti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.